Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Mer eller mindre överens om en flytt"

Anfallaren Daniel Medes är på väg bort från AIK.

- Innan vi hade semester pratade jag med AIK om det. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt, men samtidigt har AIK sex anfallare i laget så vi är mer eller mindre överens om en flytt, säger Mendes till tidningen Östran.

Det var sommaren 2006 som dåvarande tränaren Rikard Norling plockade Daniel Mendes från Degerfors där han hade gjort tio mål under våren. Två och ett halvt år har passerat, men 27-åringen har aldrig lyckats bli riktigt ordinarie. 54 allsvenska matcher har det blivit - bara hälften av dem är från start. Säsongen 2003 gjorde Daniel Mendes 14 mål med Kalmar FF när laget tog steget upp i allsvenskan.

- Min agent har kontakt med en svensk och några brasilianska klubbar. Jag vet faktiskt inte om det är Kalmar FF, men det skulle vara jätteroligt att flytta till Kalmar igen, säger han.  

- Det kan inte bli ett bättre läge att komma till Kalmar.

Däremot har Mendes ingen aning om det finns något intresse från hans gamle tränare Nanne Bergstrand.
- Min agent (Oliver Cabrera) ringde mig i förrgår och sa att en svensk klubb och några brasilianska var intresserade av mig. Men jag vet faktiskt inte om Kalmar FF är den svenska klubben, säger Mendes till Östran.

Publicerad 2009-01-16 kl 09:35
Annons
Annons
Annons