Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

MFF agerar - Ricardinho räddas kvar

Allsvenskan

Malmö FF:s sportchef tror på på en affär med Ricardinho. Brasilianaren kommer att räddas kvar i MFF:
- Man ska inte säga något förrän bläcket finns på ett papper. Och det gör det inte. Men jag räknar det som klart.

Dagen efter den otroliga insatsen mot Dinamo Zagreb i Champions League så ser det alltså ut att stå klart att MFF-favoriten Ricardinho stannar. Enligt MFF saknas bara en påskrift.

Men sportchef Per Ågren jobbar inte bara på Ricardinho-fronten - även Jimmy Durmaz och Agon Mehmetis kontraktssituationer börjar komma i ett avgörande läge.

– Jag har pratat med Jimmy Durmaz och vi har bestämt att vi ska börja diskussionen på allvar nu efter denna matchen, säger Per Ågren till Sydsvenskan.

Och kring Mehmeti ser det också ut att ordna sig - trots att han tidigare i sommar såg klar ut för italienska Palermo.

ANNONS

– Efter den första förfrågan i juli, så har inte Palermo kommit tillbaka. Agon har sagt att han vill avvakta den här transfersperioden. Och den har ju snart gått nu, fortsätter Ågren.

Därutöver finns ingen omedelbar fara. I övrigt finns inga bränder att släcka.
Ingen MFF-spelare uppvaktas i nuläget på ett vis som oroar skåningarnas ledning - trots att en sådan som Pontus Jansson nu säkerligen lär börja följas på ett helt annat vis än tidigare.

– Ingenting är omöjligt, säger han med en ryckning på axlarna, när någon säger att Pontus Jansson kanske har en fråga i morgon.

Kring nyförvärv annars inget nytt. Per Ågren visar inte att någonting är på gång under denna avslutande vecka av transferfönstret.

– Vi ska komma ihåg att vi fortfarande har en bra trupp. Vad gäller forwards så har vi spelare som gjorde många mål i fjor kvar i laget, även om det inte blivit lika många i år.

ANNONS

- Ska vi ta in en forward ska de vara någon som slår ut Dardan, Daniel Larsson eller Agon direkt. Och det är inte någon man går in och hämtar på Ica, det ska ni veta.

Publicerad 2011-08-24 kl 10:08
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto