Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF-basens löfte - lovar nya spelare inom kort

Minst två spelare krävs för att kunna konkurrera om topplaceringar. Det har Malmö FF:s ledning fastställt.

- Vi tittar på spelare som kan spela på olika positioner, det är primärt för oss, säger Malmö FF:s VD Pelle Svensson till Sydsvenskan.

Efter förra årets svaga resultat långt in på säsongen slutade till slut Malmö FF på en sjätte plats i den allsvenska tabellen. Inför årets säsong är målsättningen att förbättra sin placering och för detta krävs förstärkningar enligt Pelle Svensson.

- För att vi ska nå vårt mål som är topp fyra topp fem krävs det att vi förstärker truppen med en eller möjligtvis två spelare. Det handlar om mittfältet och anfallet och det kommer att ske inom snart.

Spekulationerna under den senaste tiden har pekat mot Qatar och den tidigare AIK- och GAIS-spelaren Wilton Figueiredo. En spelare som skulle tillföra kvalité till allsvenska klubbar men enligt Svensson är det inte en spelare MFF följt speciellt hårt.

- Jag har aldrig ens sett honom spela, så jag har svårt att uttala mig om just Wilton Figueiredo, säger Svensson.

Malmö FF:s tränare Roland Nilsson väntar även han på att truppen skall få förstärkningar i form av kvalité.

- vi tittar alltid på spelare som kan tillföra kvalité till laget. Det finns mycket kvalité därute men det är knappast det lättaste att få hit dem. Det viktigaste är att de passar in i laget.

Publicerad 2009-03-01 kl 10:00
Annons
Annons
Annons