POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF bekräftar Ranegieförsäljning: Svårt att tacka nej

Foto: Scanpix

På fredagsförmiddagen kunde fotbollskanalen.se avslöja att MFF och Udinese var överens om en försäljning av Mathias Ranegie.

På eftermiddagen bekräftade Malmö FF att anfallaren är såld..

På transferfönstrets näst sista dag kom Udinese med ett bud på Mathias Ranegie och efter visst överläggande i och funderande valde Malmö FF att acceptera Serie A-lagets bud.

-  När vi får ett bud i den klassen på en spelare som befinner sig där Mathias gör i karriären, då är det väldigt svårt att tacka nej, menar MFFs sportchef Per Ågren. Spelar du i MFF är du under konstant bevakning och vi får förfrågningar hela tiden. Den här gången valde vi att acceptera när vi summerade ihop det. Det är en bra chans för Mathias och vi gör en bra affär i ett skede där vi redan fyllt på med en anfallare, säger Per Ågren till mff.se.

Nu återstår det några timmar för Malmö om man har för avsikt att förstärka laget ytterligare utöver värvningen av Tokelo Rantie som gjorde succédebut i allsvenskan med ett mål mot Sundsvall. Utöver försäljningen av Ranegie ryktas det dessutom om intresse för Daniel Larsson.

Publicerad 2012-08-31 kl 17:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå