Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

MFF beredd att förlänga med comebackande Anders Andersson

Anders Andersson vill göra comeback redan den här säsongen. MFF är imponerande och är beredda att skriva nytt kontrakt med det tidigare Portugal-proffset.

- Det är klart att vi hoppas på Anders i fortsättningen i gammal god form. Han imponerar redan och har spelat en hel match med reservlaget, säger Malmö FF:s sportchef Hasse Borg till FotbollDirekt.se.

- Det var jädra skit när han gick sönder. Men Anders är onekligen motiverad fortfarande. Jag är hoppfull, fortsätter Borg. Det är imponerande det han har gjort, att orka göra det vid hans ålder.

Anders Andersson bröt benet kort innan säsongens början. Men den 34-årige mittbacken har aldrig släppt taget om en fortsättning.
Och nu är han där.
Belöningen blev en 90-minuters-match nyligen, den första sedan skadan och i morgon är det dags igen när Malmö FF möter Helsingborg.
Men det stannar inte vid det. Anders Andersson vill hinna med en allsvensk comeback innan säsongen är över.

- Jag hoppas på det. Jag har sagt till Roland (Nilsson) att jag är tillgänglig. Jag behöver matcher men jag känner redan att jag hänger med bra på träningarna.

- Det ska bli kul att spela en hel match med reservlaget igen i morgon.

Anders Andersson har annars ett utgående kontrakt. Ännu har ingenting hört från Malmös ledning om ett nytt kontrakt - men är inställd på att det kommer att lösa sig.

- Ja, jag har väl fått indikationer och känner själv att jag har mycket att tillföra. Skadan i benet är i alla fall helt borta. Läkarna har lovat att benet är starkt igen så nu är det bara att köra men jag får akta mig för muskelbristningar när jag inte riktigt är i fatt träningsmässigt ännu.

Publicerad 2008-10-13 kl 15:08
Annons
Annons
Annons