POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF: Besked om Ranegie i morgon

Foto: Scanpix

Mathias Ranegie

Släpper Malmö FF Mathias Ranegie till Udinese eller väljer man att behålla sin anfallsstjärna?

- Fredagen är den sista dagen fönstret är öppet kommer ju ett besked då, sade MFF:s sportchef Per Ågren till Skånskan på torsdagskvällen.

Udinese har lagt ett bud på Mathias Ranegie som inte når upp till den klausul på två miljoner euro som gör att MFF måste släppa Ranegie.

Nu måste klubben i stället ta ställning till om man ska hålla fast vi att det krävs ett bud som gör att klausulen träder i  kraft för att det ska bli affär, eller om man kan tänka sig en lägre summa för att släppa Ranegie.

På torsdagskvällen sammanträdde MFF:s styrelse och efteråt kommenterade sportchefen Per Ågren mötet men ville inte berätta något om några detaljer i diskussionen.

- Det kan jag inte gå in på. Men eftersom fredagen är den sista dagen fönstret är öppet kommer ju ett besked då, sade han till Skånskan.

Ågren medgav att det eventuellt kan finnas utrymme att pruta ner priset under det som är fastslaget i klausulen i Ranegies kontrakt.

- i en förhandling mellan två parter går det ju alltid att göra avsteg från förbestämda klausuler. Därmed inte sagt att det var det som bestämdes, sade Ågren och uteslöt inte att det kan bli en försäljning av Ranegie under fredagen som är sista dagen för transferfönstrets öppethållande.

Publicerad 2012-08-31 kl 00:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå