Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF efter domarens tabbe: ”Förjävligt”

Malmö rasar på domaren efter att ett inlägg tagit på Alexander Faltsetas hand.
– Det är förjävligt att han inte dömer rätt, säger Jimmy Durmaz.

Det var i slutet på den första halvleken som ett inlägg från Jiloan Hamad stoppades av Alexander Faltsetas hand. MFF-spelarna ropade på straff, men domaren Tobias Mattsson friade.

– Det är ju solklar straff. Alla, till och med domaren ser det, men han säger att det inte är meningen. Men han (Faltsetas) har ju den utanför kroppen och då spelar det ingen roll om det inte är meningen. Kommer den på handen ska det vara för straff. Det är förjävligt att han inte dömer rätt, säger Malmös Jimmy Durmaz till FotbollDirekt.se.

Men MFF fick alltså ingen straff och matchen mot Gefle slutade 0-0.

– Det är som vanligt när man möter Gefle. De backar hem och vi har nog 90 procent av bollinnehavet. Vi försöker skapa chanser och göra mål, men vi lyckas inte, säger Durmaz.

Varför fick ni inte in bollen?

– Det handlar lite om oskärpa och lite om oflyt, skulle jag säga. I vissa lägen kan vi vara mer fokuserade, men i vissa lägen är det bara otur att vi inte får dit den.

Att Gefle är svårslagna och väldigt stabila är ingen hemlighet.

– Det är som det är. De är jävligt bra på det de gör. De backar hem och slår sina långa bollar på Dahlberg och Orlov, som gör det bra där uppe. Men personligen skulle jag aldrig skulle kunna spela i ett sådant lag. Men de spelar efter sina resurser, skulle jag tippa på, säger Durmaz.

Yttermittfältaren var dock nöjd med sin egen insats efter den allsvenska premiären.

– Personligen kändes det riktigt bra. Jag kom runt på kanten hela tiden och hotade med inlägg, instick och avslut. Även laget gör det bra i första halvleken. Vi forcerade hela tiden.

Så det känns ändå som att ni har något på gång i år?

– Absolut, det är inte så att vi får panik av det här. Vi skapar i alla fall chanser. Det hade varit värre om vi inte hade något spel. Då hade man kunant prata om att det inte är bra. Nu tog vi en poäng, men det gäller att ta tre poäng.

Publicerad 2012-04-03 kl 11:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons