POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF fick nej av Baxter: ”Har ingenting att berätta”

Stuart Baxter har tackat nej till Malmö FF. Klubben är fortsatt tystlåten kring den fortsatta processen.
- Som jag sagt tidigare så kommenterar vi inget, säger Per Ågren till fotbollskanalen.se.

Det blir ingen Stuart Baxter i MFF. Tränaren har tackat nej till att ersätta Roland Nilsson i klubben och menar att det är anledningen till han att inte kan ta jobbet är av privat karaktär.

- Jag har meddelat MFF att jag inte kan ta jobbet. Jag har uppgett personliga och privata skäl. Jag tar allt i beaktning, men kände att jag inte kunde ta deras anbud just nu. Jag vill inte gå in på en närmare förklaring.

Därmed försvann det namn som ska ha varit hetast för Malmö FF. Klubben vill dock inte kommentera det enskilda fallet och säger till fotbollskanalen.se att situationen är likadan som tidigare.

- Vi kommer inte att kommentera enskilda ja och nej tills vi vet vem den slutliga tränaren är. Och då kommer vi att kommunicera det, med all tydlighet, säger Per Ågren till fotbollskanalen.se.

Hur påverkar det här rekryteringsprocessen?
- Det är inget jag vill gå ut med överhuvudtaget.

- Som jag sagt tidigare så kommenterar vi inget. Jag har ingenting att berätta och jag kommer att berätta när vi har klart med en ny tränare och jag kommer inte säga något om den processen.

Fotbollskanalen avslöjade tidigare att Anders Palmér blivit varskodd att han ska förbereda sig på att gå in rollen som huvudtränare under en övergångsperiod, eventuellt tillsammans med lagledare Leif Engqvist. Om det är ett starkare alternativ nu när man fått ett nej från Baxter vill inte heller Ågren gå in på.

- Jag vill inte kommentera om det är hetare eller inte, det jag kan kommentera är att det ingår i en andratränares uppgift arbetsbeskrivning att kunna leda laget. Det har jag tidigare och det vidhåller jag.

Publicerad 2011-05-16 kl 12:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå