Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

MFF förbereder plats för nyförvärv

Malmö FF är nära en värvning, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se. Klubben håller på att göra plats i truppen genom att skicka i väg en spelare. Nyförvärvet ryktas vara Nordsjällands offensiva spelare Martin Bernburg.

Malmö FF lyckades inte locka till sig ex-HIF:aren Alvaro Santos som istället skrev på för Örgryte. Men MFF forsätter jobba på att förstärka sin trupp inför seriestarten. Enligt uppgifter från flera källor är klubben nära att göra klart med ett nyförvärv inom kort.

En spelare som pekats ut är Nordsjällands offensiva spelare Martin Bernburg. Den danska klubben har precis lånat in ex-MFF:aren Junior från FC Köpenhamn och skulle då kunna göra sig av med Bernburg.

För att bereda plats i Malmös trupp ska ledningen ha agerat och meddelat en spelare att det inte finns plats för honom. Vem det är som ska flytta är ännu inte bekräftat och det är oklart om det är fråga om en försäljning eller utlåning men för att klubben ska få utrymme att få in ett nyförvärv behöver man göra plats i truppen.

Publicerad 2009-02-10 kl 17:30