Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF håller igång mot irländskt topplag

Säsongen över för alla - utom Malmö FF. I och med Europa League-gruppspelet fortsätter MFF hålla igång. Nu har man gjort klart med kvalificerat träningsmotstånd.

Malmös säsong löper ända fram till 15 december då Europa League-gruppspelet avslutas. Därför har klubben gjort klart med träningsmatcher mot Halmstad och Odense och nu också Shamrock Rovers.  

- Efter att ha pratat med deras ordförande fick jag ännu en gång bekräftat det jag redan vet, nämligen att Malmö FF är ett respekterat lag ute i Europa, säger MFF:s assisterande tränare Simon Hollyhead till klubbens hemsida.

- De (Shamrock) ville undersöka möjligheten att möta oss i en träningsmatch för att få bästa möjliga uppladdning inför nästa omgång av Europa League.

Irländarna kommer på besök till Swedbank den 23 november och har liksom MFF haft det tufft i sitt första Europa League-gruppspel - fyra raka förluster. Men Simon Hollyhead är nöjd med motståndet.

- Det är ett lag som vi har sett spela och göra bra ifrån sig både mot FCK och Tottenham (där man ledde med 1-0 efter 60 minuter). Det är tydligt att de är ett talangfullt och hårt jobbande lag och det blir ett bra test för oss.

Publicerad 2011-11-09 kl 19:56
Annons
Annons
Annons