POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF: "Ingen idealisk situation med Roland"

Två raka förluster och nu medger Malmö FF att situationen med Roland Nilsson börjar bli ett problem. - Det är ingen idealisk situation - det kan jag inte påstå, erkänner MFF:s sportchef.

0-3 mot Elfsborg och 0-2 mot IFK Göteborg. Malmös trygghet och självförtroende ser ut att ha fått sig en smäll. Frågan är om osäkerheten i tränarfrågan fått bre ut sig för mycket, för länge?

- Det är i alla fall ingen idealisk situation. Det kan jag inte påstå. Men hur det har påverkat kan jag inte säga, säger Malmös sportchef Per Ågren till FotbollDirekt.se.

- Men samtidigt ska man komma i håg att några av våra spelare inte är riktigt på topp. Jag vill inte nämna några namn men vissa behöver visa mer. Vi måste börja ta 100 procent av fajten i matcherna igen.

Mest är det offensivt det inte har fungerat. För ett lag som gjorde flest mål förra säsongen så går inte två mållösa matcher obemärkt förbi.

Daniel Larsson och Agon Mehmeti har haft det tufft på slutet, liksom Malmö offensivt överhuvudtaget - så Elfsborgs- och Göteborgsmatchen tror Per Ågren kan fungera som en värdefull tankeställare.

- Ja, vi har nog fått en liten knäpp. Det ligger en liten utmaning att aldrig tillåta sig att bli det minsta bekväm, speciellt med tanke på våra framgångar förra året.

Och med Roland Nilsson - har det tagit för lång tid?
- Det är klart att vi vill ha en lösning så snabbt som möjligt men samtidigt måste det få ta tid.

Hur nära är ni att presentera en ny tränare?
- Det kan jag ju inte kommentera.

Men ni bekräftade nyligen kontakten med Stuart Baxter?
- Jo, jag vet. Men det var inget som kom i från mig och han (Stuart Baxter) berättade ju dessutom själv så då fanns kanske ingen anledning att förneka att en kontakt är tagen.

Publicerad 2011-05-05 kl 16:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå