MFF kryssade mot ungt Krasnodar - Strandberg målskytt

MARBELLA. Carlos Strandberg gjorde sitt andra mål på försäsongen med en bra nick, men Malmö FF klarade inte av att slå ett juniorbaserat Krasnodar (1-1) trots klart chansövertag.

Malmö FF spelade i dag åter en träningsmatch mot Krasnodar, men den här gången med en helt ny startelva och mot ett Krasnodar som spelade med nästan uteslutande juniorer.

MFF gjorde tidigt 1-0, när Egzon Binaku slog ett inlägg från vänster vid straffområdeslinjen, ett inlägg som Carlos Strandberg nickade in mot närmaste stolpen. Kvitteringen kom strax därefter, där Krasnodar efter ett inkast till slut fick  på ett avslut via Eduard Spertsyan.

MFF hade ett par chanser till att återta ledningen i slutet av första halvlek, men 1-1 stod sig.

I andra halvlek befäste sig MFF oftare närmare Krasnodars straffområde, ofta via anfall på Egzon Binakus vänsterkant. De bytte även in Samuel Adrian och Adi Nalic, och det innebar att Markus Rosenberg spelade en timme efter att tidigare ha haft problem med ryggsmärtor.

Trots att öste på för ett ledningsmål, med många starka chanser inkluderat en fin aktion med skott från Adrian och en nick från Franz Brorsson, så blev det inga fler mål.

MFF:s nästa motståndare, och sista innan Chelsea, är mot Dynamo Kiev på fredag.

MFF: M.Nilsson - Brorsson, H.Andersson (70'), Ahmedhodzic - E.Larsson, Gall, Innocent, Traustason (60'), Binaku - Rosenberg (60'), Strandberg

Inhoppare: Nalic (60'), Adrian (60'), Shabani (70')

Publicerad 2019-02-04 kl 16:55