POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF om drömmålen: "Vi gör sådana mål hela tiden"

Två supermål från distans av Guillermo Molins - och distansskotten är en del av MFF:s plan för succé: "Klart vi uppmuntrar dem att skjuta, vi har ju många som kan".

- Det är fantastiskt att vi kan göra så många snygga mål från distans, säger MFF:s lagledare Leif Engqvist till FotbollDirekt.se.

- "Gische" hade ju några sådana här redan ifjol och Daniel Larsson med, vi har Durmaz mål mot Djurgården tidigare och "Gisches" nu. Vi gör sådana här mål hela tiden, klart det är kul.

Även om MFF ägde matchen mot Örebro och skapade mycket utöver målen så var det Molins fantastiska distansskott som fällde avgörandet. Och Leif Engqvist ser gärna att fler försöker:

- Nej, vi har ju så många som kan; som Jiloan Hamad och Jimmy Durmaz. Sedan blir det väl lite skottfest efter att "Gische" gjort sina mål, alla ska försöka. Men det är okej.  

- Men vi får skälla lite på Ricardinho (som distanssköt utanför). Det får bli extraträning för honom som straff. Det där var ju värdelöst (skratt).

Pressen lättade förstås ordentligt för MFF i och med segern, inte minst för att den 347 minuter långa måltorkan tog slut. MFF:s lagledare har dock förståelse för pressen utifrån:

- Det är klart att det är press i en klubb som MFF. Det känns som att det inte räcker med att vi vinner, det ska vara så jäkla snyggt hela tiden. Redan de här matcherna när vi vann med 1-0, mot Mjällby och Djurgården, så var det lite gnäll.

- Men det funkar inte så, det går inte att alltid vinna snyggt. Vi har ändå skapat lägen och varit bra med i de senaste matcherna, så det har känts okej och idag fick vi utdelning.

Publicerad 2011-05-15 kl 18:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå