POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF om Larsson: ''Aldrig pressade att sälja''

Daniel Larsson stannar. Malmö-fansen kan andas ut. Men nu står det klart att MFF aldrig kände sig pressade att sälja stjärnan.

- Vi har inte känt oss pressade att sälja. Absolut inte. Det viktigaste vi kan göra i det här läget är väl att säkra upp ett så bra lag som möjligt och det har vi bestämt oss för att göra, säger Malmös ordförande Håkan Jeppsson till FotbollDirekt.se.

I helgen offentliggjorde Daniel Larssons rådgivare Carl Fhager att Malmö hade avvisat Kaiserslauternas slutbud.
Det blev ett nej tack från Malmö till – enligt uppgifter – ett bud på cirka 18 miljoner kronor.
Ett lätt beslut visar det sig i dag – även om Malmös ordförande inte vill kommentera agerandet i Larsson-affären.

- Nej, jag vill inte det. Han är kvar, han är inte såld – så det är en icke fråga. Men jag upprepar – vi behöver inte sälja. Vi ska behålla laget så intakt som möjligt och då är en spelare som Daniel Larsson otroligt viktig för oss.

Men att det skulle sända ut skeva signaler att ta sig råd att tacka nej till närmare 20 miljoner kronor, bara dagar efter att det blivit känt att klubben gjort sin största ekonomiska förlust någonsin – det tycker inte Malmös ordförande - som står på sig.

- Men vi är inte i kris och har inget behov av att sälja. Det behöver vi inte ha därför att; säg att vi hade 111-115 miljoner innan arenan och att vi nu har kvar mellan 80-90 miljoner. Vi är väl förmodligen fortfarande Sveriges rikaste fotbollsklubb.

- Den stora anledningen till att vi förlorat pengar är brist i bokföringen men det har vi nu rättat till. Det här ska inte drabba oss igen.

 

 

Publicerad 2011-01-31 kl 11:14
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå