POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF öppnar upp för guldstrid - Peking-matchen en vågskål: ”De hade massiv chans att ta bort oss i dag”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från MFF-Norrköping i spelaren.

MALMÖ. Både Uwe Rösler och Markus Rosenberg såg dagens match mot IFK Norrköping (2-1) som avgörande för om Malmö FF skulle kunna ta sig in i titelstriden.
- Jag är väldigt nöjd över att vinna mot ett så starkt lag och fortsatt vara med i racet, sa Rösler.

Efter segern mot IFK Norrköping var det Malmö FF:s tränare Uwe Rösler som på presskonferensen pratade om det guldracet som MFF tidigare såg ut att ha varit borta från oss. 

- Norrköping hade en massiv chans att ta bort oss från striden i dag. Pressen var massiv på oss. Under de här förutsättningarna så gav spelarna varenda svettdroppe i den här värmen. Varenda droppe, och det är det enda sättet vi kan minska det massiva gapet som fanns när jag kom, sa Rösler.

- Jag är väldigt nöjd över att vinna mot ett så starkt lag och fortsatt vara med i racet. Det är vårt mål i MFF och vi måste alltid slåss (för det). 

MFF är åtta poäng ifrån förstaplatsen, men har spelat en eller två matcher fler än topplagen. 

- Jag sa från dag ett, och det kommer inte att ändra sig, att vi måste slåss för det bästa. Vi tar match efter match, men alla kan läsa tabellen i dag. Om Norrköping hade vunnit eller fått oavgjort mot oss så hade det varit väldigt svårt för oss. 

Även lagkapten Markus Rosenberg såg det som en potentiellt avgörande match för om MFF skulle ha någon som helst chans. 

- Det betyder tre poäng, men det kändes som en vågskål här om vi ska kunna vara med slåss om det till slut. Det har fortfarande bara gått halvvägs. 

På en fråga från Sportbladet om han har börjat att kolla på tabellen igen, vilket han tidigare sagt att han inte gjorde under den tunga perioden i våras, så gav han ett svar med ett leende. 

- Inte än. Inte än. Snart...

Publicerad 2018-07-28 kl 22:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå