POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF-stjärnan om Rolles avhopp: "Man har undrat när fan det ska hända"

Roland Nilsson är klar för FC Köpenhamn. För anfallsstjärnan Agon Mehmeti har övergången sett ofrånkomlig ut länge:
- Visste bara inte när, säger Mehmeti.

- Det känns surt, Rolle är en fantastisk tränare. Han har fostrat mig, gett mig chansen och gjort mig till den spelare jag är, säger Agon Mehmeti till FotbollDirekt.se.

-Men det är som med spelare: Är någon tillräckligt bra så sticker han förr eller senare.

Agon Mehmeti har precis nåtts av nyheten att Nilsson går till FCK, men han är inte särskilt överraskad. Övergången har legat i luften och diskuterats bland spelarna i MFF, även om Nilsson aldrig hintat något om det. Mehmeti förnekar bestämt att spekulationerna kring affären har påverkat laget:

- Man läser ju saker på nätet hela tiden, det som har stått har ju gjort att man förstått det mer och mer. Klart att man har undrat, "när fan ska det hända".

- Men jag själv känner inte att det har påverkat och jag tror inte det har påverkat någon annan heller. Det har varit samma stämning som vanligt.

Mehmeti uppskattar att affären efter många om och men nu är officiell, men medger att det är ett minus för MFF när de nu går in i allsvenskan.

- Det känns ändå skönt att det blev klart nu innan allsvenskan börjar. Sedan vet jag inte om det är så bra om det kommer in en ny tränare under säsong, jag hade gärna sett att Rolle stannade året ut.

- Å andra sidan kanske det är bra att få in någon nu direkt och inte efter flera matcher.

Nu spekueras det kring ersättare, och Mehmeti pekar ut två bekanta namn:


- Jag har ju sagt Patrik Andersson tidigare. Sedan har jag aldrig träffat Jonas Thern, men man har ju hört väldigt mycket bra saker om honom. Bara det är någon som kan ta Rolles spelidé vidare, det vore katastrof om det kom in någon som började ändra i spelsystemet nu.

Publicerad 2011-04-01 kl 17:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå