Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

MFF stoppade frågor om Ibrahimovic på presskonferens

MALMÖ/STOCKHOLM. Zlatan Ibrahimovic är ny delägare i Hammarby.
Då satte MFF stopp för frågor om det under onsdagens presskonferens. 

Zlatan Ibrahimovic blev under onsdagen ny delägare i Hammarby, något som väckte starka reaktioner i Malmö. Ibrahimovic har en bakgrund i Malmö FF och har i flera år varit en symbol för staden, samtidigt som hans staty tidigare i höst blev rest utanför Stadion. MFF:s vd Niclas Carlnén berättade tidigare under onsdagen att han har pratat med Ibrahimovic och att han blev förvånad av nyheten. 

- Jag har pratat med honom, för jag brukar sällan kommentera det som jag inte känner till som förstahandsinformation. Så för att bekräfta att det är rätt i artiklarna så söker jag alltid källan. Malmö FF är i dag Sveriges bästa fotbollsförening. Vi är ledande i Norden och vi är etablerade i Europa. Det tänker vi fortsätta att vara. Vi tänker fortsätta att utvecklas och det är oberoende av var Zlatan investerar sina pengar, sa Carlnén till Fotbollskanalen. 

ANNONS

Men när MFF under onsdagskvällen höll presskonferens inför torsdagens Europa League-möte med Dynamo Kiev på Stadion fick inga frågor om Ibrahimovic ställas till tränaren Uwe Rösler och spelaren Jo Inge Berget som närvarade på presskonferensen.

När Rösler och Berget fick frågor om deras syn på ämnet valde MFF:s presschef Peter Åhlander att bryta in och satte stopp för det. 

Ålander motiverade sitt beslut med att Carlnén redan har uttalat sig om ämnet och att presskonferensen i stället handlar om mötet med Dynamo Kiev. 

Publicerad 2019-11-27 kl 17:54
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto