Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF suckar: “Svårt efter utvisningen…”

Ingen fullträff för Malmö mot Häcken, men heller ingen större besvikelse efter matchen.
– Vi får ändå vara nöjda, säger Miiko Albornoz.

0-0 mot Häcken och en missad chans att sätta ordentlig press på Elfsborg i kampen om guldet. Men Malmö hade ändå saker att glädjas åt efter att ha spelat med en man mindre i stora delar av den andra halvleken.

– Jag tycker att vi gör en bra första halvlek. Vi skapar mycket och har mycket energi. Men den här gången lyckades vi inte få in ett tidigt mål. Istället för att komma ut till den andra halvleken för att spela av matchen, så kommer vi ut och är lite fega. Men efter några minuter tar vi över igen och skapar flera lägen. Sedan får vi utvisningen och de kan ta övertaget, säger MFF:s högerback Miiko Albornoz till FotbollDirekt.se.

– De spelar med en man mer i andra och det är ändå väldigt bra att få 0-0. Vi lyckas ju hålla nollan. Men det är tråkigt att vi inte vinner när vi spelar på hemmaplan, så det är samtidigt en besvikelse, fortsätter han.

Känns det som en vunnen poäng eller två förlorade?

– Man får tänka på helheten och vi spelar ju med en man mindre i stora delar av den andra halvleken. Vi får tyvärr en utvisning och då blir det svårt. Det blir jobbigt att spela då och Häcken är ett bollskickligt lag. Självklart vill man ta tre poäng, men vi får ändå vara nöjda.

– Jag kan tänka mig att det var en rolig match att titta på. Det var en match med full fart och med många målchanser. Det var två lag som ville spela fotboll, säger Albornoz.

Publicerad 2012-08-05 kl 20:10
Annons
Annons
Annons