POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

MFF Supports ordförande: Styrelsen får ett år till

Enligt Tony Ernst, ordförande i MFF Support kommer inte klubbens ledning att tvingas bort som i Djurgården, tack vare fint ekonomiskt arbete.
- Men kommer vi nia även nästa år så är styrelsen nog historia, säger han till fotbollskanalen.se.

I år lär årsmötet i Malmö blir relativt lugnt tror MFF Supports ordförande Tony Ernst. Även om viss kritik kommer att riktas mot klubben för det sportsliga fiaskot kommer tror han att styrelsen får sitta kvar. Räddningen är den nya arenan.

- Vi är i ett lite märkligt läge. Det har gått dåligt i tre år, men snart har vi en ny arena och då går vi in i en ny tid. Ingen kan bli arg om man säger att styrelsen gjort ett dåligt jobb sportsligt, men det går väldigt bra ekonomiskt i och med att vi är Sveriges rikaste klubb, säger Tony Ernst.

Han påminner om att den här säsongen skulle bli just ett mellanår och att man måste våga ha tålamod. Samtidigt poängterar han att Malmö är en resultatstyrd klubb.
- Vi är inte Hammarby där man vinner men sparkar tränaren för att spela rolig fotboll. Vi struntar i hur det ser ut, men vi vill vinna.

Men nästa år kan det alltså gå hett till på årsmötet?
- Ja, om vi hamnar på kvalplats i år så kanske det blir turbulent redan nu. Hamnar vi å andra sidan femma, sexa så lär det bli lugnt. Men går det dåligt nästa år så kan det nog bli ett väldigt stormigt årsmöte.

Publicerad 2008-09-12 kl 21:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå