POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF trotsar Elfsborgs-stjärnans utspel

Elfsborg Sveriges bästa lag? Överkörning på Borås Arena? MFF förnekar bestämt, på bägge punkterna: "Just nu är de ju inte bäst".

Allsvenskans två största guldfavoriter gjorde upp på Borås Arena -
"Inget snack om vem som är bäst i Sverige" säger Elfsborgs-stjärnan Johan Larsson efter 3-0-viktorian. En känslig fråga för det lika haussade mästar-laget MFF. 

- Ja, just nu är de ju inte det, det är bara att titta på tabellen, säger Malmös lagledare Leif Engqvist till FotbollDirekt.se.

- Med 3-0 framstår det här lite som en kross, men de gör ju två mål precis i slutet. Vi går ner på en trebackslinje och chansar lite. Ibland funkar det, ibland inte. Idag gjorde det inte det.
Det är rätt små marginaler, vi hade några hyggliga lägen innan de gör sitt första, vi borde haft en straff också. Plus att deras första mål kommer till på ett lite slumpartat sätt.

MFF:s lagledare ser inte förlusten som en varningssignal - en dipp snarare. Större hunger hos Elfsborg var skillnaden idag och någon oro för fortsättningen känner han inte.  

- Elfsborg gör en bra match. De är ett duktigt lag, det ska vi inte ta ifrån dem. Vi hade full pott inför matchen, de hade bara en seger. De var lite hungrigare än oss helt enkelt.  

- Inget lag vinner alla matcher i en serie, det är väl kanske Barcelona som kan göra det. Jag tror rätt många lag skulle vara nöjda med fyra segrar på fem matcher som vi har nu.  

Åtta dagar till nästa match för MFF, som får slicka såren och förhoppningsvis hinna få tillbaka alla skadade spelare.

- Ja, det kommer ju lägligt. Kanske har vi en Ivo Pekalski på mittfältet i nästa match, det vore ju inte helt fel, avslutar Leif Engqvist.

Publicerad 2011-04-24 kl 21:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå