POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF vägrar tala kris: "Detta är ett fall framåt"

Tredje raka mållösa och bara oavgjort mot bottenlaget Syrianska. Då ser Malmö tvärtom en ljusning:
- Det är löjligt att sätta krisstämpel på oss nu, säger sportchefen.

- Jämfört med de två senaste matcherna var detta ett fall framåt, säger MFF:s sportchef Per Ågren till FotbollDirekt.se.

Per Ågren vägrar som synes ta kris-ordet i sin mun. Sportchefen förstår att förväntningarna på ett guldlag som dessutom är intakt sen ifjol är stora, men tycker inte att 0-0 mot Syrianska är något dåligt resultat. Ågren känner sig lugn vad gäller anfallsspelet, trots tre raka utan mål - ifjol blev det totalt fyra mållösa på hela säsongen.

- Det är löjligt att sätta krisstämpel på oss nu. Jag menar, när man dominerar matchen som vi gör... vi kanske inte är helt hundra i de sista avgörande lägena och får inte in tillräckligt mycket folk i boxen, men jag tycker ändå att vi gör en hyfsad match idag.

- Det är klart att vi inte är jättenöjda, men vi tar ändå med oss en poäng på bortaplan. Syrianska har tajtat till sitt spel efter att kanske ha varit lite naiva i inledningen och fortsätter de så här så kommer fler lag än oss få problem med dem.  

Ågren har inget nytt att berätta i tränarfrågan, och är trött på att höra att spekulationerna om att situationen med Roland Nilsson skulle påverka lagets spel på något sätt.

- Det där har vi ju tjatat om hur länge som helst nu. Det är ni journalister som gör den kopplingen och försöker analysera det på det sättet. Jag tror inte att det är så enkelt.

- Jag tror... eller rättare sagt, jag VET att alla spelare och ledare är professionella i den här situationen. Som förstås inte är helt optimal, men det finns ingenting i deras agerande som visar på att det skulle finnas en koppling.

Publicerad 2011-05-08 kl 20:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå