Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF vann dragkampen - mot "Svennis"

Sven-Göran Eriksson och Leicester var länge intresserade av Mathias Ranegie. Men till slut fick det engelska laget se sig slagna av Malmö i kampen om anfallaren.
– Jag ville till Malmö, säger Ranegie.

I går blev Mathias Ranégie klar för Malmö. Men det blev en hård dragkamp om Häckenanfallaren. Enligt Expressen var nämligen Sven-Göran Erikssons Leicester länge med i jakten på skyttekungen.

Den svenske tränaren visade ett stort intresse för Ranegie, men klubben valde att dra sig ur affären när budgivningen drog i gång. Samtidigt uppger Expressen att en annan Championshipklubb lade in ett bud på 27-åringen - som nobbades.

Tidningen skriver också att MFF var tvungna att betala mellan 12-13 miljoner kronor för stjärnan. Det gör Ranegie till en av de dyraste värvningarna inom Sverige någonsin.
– Det är givetvis ärofyllt att vara med bland de största värvningarna, säger anfallaren till Expressen.

– Malmö kom sent in i bilden. När jag fick höra att det var konkret lockade det mer och mer att komma hit. Jag har varit imponerad av hur de har spelat under lång tid. Jag tror Malmö blir ett väldigt starkt lag framöver, så det känns väldigt bra att komma hit.

Publicerad 2011-08-31 kl 10:28
Annons
Annons
Annons