Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF:s bakslag: Eikrem missar matchen mot Djurgården

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Magnus Pehrsson har de flesta spelare tillgängliga mot Djurgården, förutom Magnus Wolff Eikrem och nyförvärvet Bonke Innocent.

Magnus Wolff Eikrem har missat två raka träningar med Malmö FF, enligt tränaren Magnus Pehrsson på grund av sjukdom. Nu står det också klart att norrmannen inte är uttagen till matchen mot Djurgården. 

Han är en av tre spelare som inte var uttagningsbara, ihop med Bonke Innocent (ej spelklar) och långtidsskadade Felipe Carvalho. I övrigt har MFF en skade- och avstängningsfri trupp.

Fotbollskanalen skrev igår att Malmö FF tränade med två olika startelvor på lördagens träning, där den första är den mest troliga att starta tillsammans med Johan Dahlin i mål. 

Tinnerholm, Nielsen, Brorsson, Safari – Rakip, Lewicki, Christiansen, Berget – Sarfo, Rosenberg

Vindheim, Nielsen, Brorsson, Safari – Svanberg, Rakip, Christiansen, Cibicki – Jeremejeff, Rosenberg

Malmös trupp mot Djurgården

Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Rasmus Bengtsson, Dennis Hadzikadunic, Behrang Safari, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Mattias Svanberg, Pawel Cibicki, Kingsley Sarfo, Markus Rosenberg, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff

Ej uttagna: Magnus Wolff Eikrem, Felipe Carvalho, Bonke Innocent, Samuel Adrian, Pavle Vagic

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-06 kl 15:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons