Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF:s landslagsman spänd på nya duon

Malmö FF visade muskler i förra veckan då två av Silly Seasons hetaste blev klara. Emil Forsberg och Erik Johansson är nu MFF:are och mittbacksstjärnan Pontus Jansson välkomnar nyförvärven:
- Alltid bra med nya spelare, jag ser väldigt positivt på det, säger Jansson.

Tunt med nyförvärv i Malmö FF under sommarfönstret, trots att Mathias Ranegie och Jimmy Durmaz försvann. Trots det hängde MFF med ända in på mållinjen i guldstriden, men efter den avslutande omgången där guldet blev till sand så var det upprörda känslor hos vissa spelare. Ledande MFF-namn som Jiloan Hamad ville se en satsning till nästa år.

I förra veckan smällde det så till – MFF presenterade först Sundsvalls offensive talang Emil Forsberg och några dagar senare Gais genombrottsman Erik Johansson. Två spelare som konkurrerat om titeln ”Silly Seasons hetaste” där flera allsvenska lag var med och slogs om bägges signaturer.
MFF:s landslagsmittback Pontus Jansson välkomnar nyförvärven, men har ingen större koll på vad det är MFF tagit in.

- Nej, jag har sett dem för lite för att kunna kommentera det egentligen. Emil har jag spelat ihop med i ungdomslandslag då vi är lika gamla, men det är nog fem år sedan nu. Men det är klart, det är alltid bra med nya spelare, jag ser väldigt positivt på det, säger Jansson till FotbollDirekt.se.

- Jag tror att det här blir bra för Malmö, jag tycker ju att vi har en  bra och spännande trupp redan nu och får vi förlängt med några spelare till och så kanske något sista namn så tror jag att det blir riktigt bra till nästa säsong.

Hur pass mycket nytt behövs det, hur pass färdiga tycker du att ni är? 

- Som jag så känns det här laget spännande, vi har en snittålder på 22 år och det är inte många i allsvenskan som har så pass ung trupp. Man behöver inte göra för stor grej av åldern heller, jag menar jag och Jille har ju varit med i flera år och det handlar mer om att det finns allsvensk erfarenhet.

- Det är klart att vi kanske behöver något större namn till, men jag ser positivt på det vi har nu och det ska bli väldigt spännande att träffa Emil och Erik och få en tydligare bild av dem sen när vi drar i gång efter nyår.

Publicerad 2012-12-20 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons