POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

MFF:s skadeläge blir bättre – Nielsen med mot ÖSK: ”En eller två mindre känningar”

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Lasse Nielsen är tillbaka, men trots att Jo Inge Berget känner sig spelklar så är han inte med för Malmö FF mot Örebro SK.
- Men vi har en eller två mindre känningar, säger tränaren Uwe Rösler. 

Skadeläget lättar i Malmö FF. Fouad Bachirou och Rasmus Bengtsson hoppade in mot AIK efter skadebekymmer tidigare, och de två plus Lasse Nielsen är även med i 19-mannatruppen mot Örebro SK i morgon.

- Men vi har en eller två mindre känningar, säger Uwe Rösler. 

När det gäller Jo Inge Berget så var han skadad i slutet av våren, kom tillbaka efter ledigheten med förhoppningen att allt var helt läkt, och sedan tog det bara några dagar innan det var stelhet i ljumsken. Uwe Rösler har sagt att man troligen körde Berget för hårt under våren, då Berget inte hade haft en ordentlig försäsong.

Berget säger att han hade kunnat vara med i morgon, men han är inte uttagen i truppen.

- Det har varit mycket fram och tillbaka. Inga större grejer, men det hade inte släppt helt, säger Berget. 

- Men träningen i dag gick fint.

Jonas Knudsen kan inte registreras innan 15:e juli och är inte spelklar i tävlingsmatcher innan det. Han är inte heller möjlig att registrera till bortamötet på Nordirland i Europa League. Enligt Rösler lär dock Knudsen spela 90 minuter i söndagens träningsmatch mot Lyngby. 

När det gäller startelvan i morgon mot ÖSK, som är den första av fem tävlingsmatcher på 15 dagar, så säger Rösler att man inte tänker rotera på grund av det kommande schemat. Istället lär man under den här perioden spela med den elvan som ger bäst chans att vinna varje match.

MFF:s trupp mot ÖSK: Johan Dahlin, Dusan Melicharek, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Behrang Safari, Rasmus Bengtsson, Oscar Lewicki, Eric Larsson, Sören Rieks, Fouad Bachirou, Arnor Traustason, Anders Christiansen, Romain Gall, Erdal Rakip, Bonke Innocent, Markus Rosenberg, Guillermo Molins, Marcus Antonsson, Tim Prica

Publicerad 2019-07-05 kl 16:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå