Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF:s sportchef yvas inte över skrällen

Malmö visade sig behärska Premier League-tempot. Men mästarnas sportchef aktar sig för att göra några väsen av skrällen.
- Vi ska vi inte flyga upp till skyarna, säger Per Ågren.

Premier League-jumbon ställde upp med ett starkt lag mot svenska mästarna Malmö FF. Trots vana av motstånd som Manchester United, Chelsea och Arsenal lyckades Wigan inte rå på Malmö FF.
Men Malmös sportchef vill inte förstora upp segern.

- Det var ett bra kvitto på att vi är på rätt väg, men nu ska vi inte flyga upp till skyarna för att vi slagit ett Premier League-lag och lägga skorna på hyllan för det. Vi kör på som vanligt, lovar Per Ågren till Skånska Dagbladet.

Första halvleken var dock jobbig för Malmö. Wigan låg på hårt och MFF fick mest slå ifrån sig.

- Vi var ganska rejält tillbakpressade i början av matchen och fick jaga mycket boll. Wigan spelade med sin förstauppställning med formationen 4-3-3, säger Ågren till Sydsvenskan.

I den andra halvleken fick däremot MFF mer att säga till om.

- Vi tog över efter paus. Wigan gjorde visserligen fem byten inför andra halvlek men åtminstone ett par av dem är spelare som kan räknas till den ordinarie uppställningen, säger Ågren till Sydsvenskan.

Men även MFF bytte friskt. Jiloan Hamad, Miljan Mutavdzic, Dardan Rexhepi, Filip Stenström och Pontus Jansson kom alla in i den andra halvleken.

Johan Dahlin fick göra några bra räddningar i slutet, men sportchefen vill framför allt framhäva Malmös taktiska kyla.

- Wigan körde ett tufft och snabbt engelskt spel, men vi hade is i magen och vann, summerar Malmös sportchef Per Ågren till Skånska Dagbladet.

Publicerad 2011-03-12 kl 21:07
Annons
Annons
Annons