Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF:s VD beredd att förstärka

Malmö FF öppnar efter Gabriels flytt för ett etablerat nyförvärv. Tränare Roland Nilsson har ställt det kravet och MFF:s ledning är med på noterna.

- Ja, vi delar Rolands sportsliga bedömning, avslöjar i dag Malmö FF:s VD Pelle Svensson för FotbollDirekt.se.

- Nu ska vi göra vissa värderingar för att se vad vi måste göra. Men arbetet med nyförvärv är redan påbörjat, förklarar Svensson.

När det stod klart att mittbacken Gabriel skrivit på för turkiska klubben Manisaspor så ändrade Roland Nilsson snabbt sin uppfattning från tidigare om att om han bara skulle få behålla årets upplaga till nästa säsong så vore han nöjd -  men det var innan Gabriel var förlorad.
 
- Vi har med eftertryck visat att vi hör hemma i toppen med det lag vi har. Men jag förstår Roland och vi är överens om vad som behöver göras. Sedan får vi se vad som behöver göras.

Annars handlar mycket om att hålla hårt i namn som Edward Ofere och Daniel Larsson, två spelare som tillsammans hade en rent förbluffande höst med 20 mål på nio matcher.

- Det är klart att det ska till något extra för att vi ska släppa Edward eller Daniel. Det finns i dagsläget inga bud att ta ställning till och det är klart att båda blir viktiga för oss nästa säsong.

- Men samtidigt får vi vara beredda på att det kan komma bud. Vi brukar inte stå i vägen för någon bara budet är det rätta.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-08 kl 14:14
Annons
Annons
Annons