Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Michelsen om Bajens sjukdomar: "Aldrig varit med om något liknande"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Truppläget har börjat ljusna för Hammarby inför morgondagens möte med Östersund efter att Bajen haft stora problem med sjukdomar i truppen.
- Jag har aldrig varit med om något liknande, säger tränare Jakob Michelsen till Sportbladet.

Hammarby har fått en bra start på säsongen, och parkerar på femte plats i den allsvenska tabellen efter fem omgångar. Laget har dock haft en hel del problem med sjukdomar som förkylning och influensa under säsongsinledningen.

- Det startade med att Kennedy var sjuk den här gången. Sen är det massor som varit borta och missat träningar. Men det märkliga är att det inte är första gången som vi drabbas. Redan för två månader sedan var nästan hela truppen sjuka, säger Bajens tränare Jakob Michelsen till Sportbladet.

- Jag har aldrig varit med om något liknande. Vi har ju sett det två gånger nu. Två sjukdomsepidemier! Det är märkligt, fortsätter han.

Nu ser det dock ljusare ut på truppfronten inför morgondagens möte med Östersund på Jämtkraft Arena. Den enda som är osäker för spel är Björn Paulsen, som varit sjuk och missat en del träningar i veckan.

- Han är fortfarande lite svag, Björn, och kom ju just tillbaka. Därför tar vi 19 man med oss till Östersund. Vi får se hur det blir, säger Michelsen.

Se höjdpunkterna från Hammarbys seger över AFC Eskilstuna i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-06 kl 15:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons