Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Michelsen om ÖFK: ”Har mördat oss tre matcher i rad”

Foto: Bildbyrån

Jakob Michelsen är inte nöjd med Hammarbys senaste insatser mot söndagens motståndare Östersund.
- De har krossat oss! Vi måste våga vara lika aggressiva som vi varit de första omgångarna av allsvenskan, säger tränaren till Sportbladet.

Hammarby har lyckats få till ett stabilt spel de senaste matcherna och ligger just nu på en sjätte plats i den allsvenska tabellen. Mot dagens motståndare ÖFK har man dock tidigare haft svårt – något som tränaren Jakob Michelsen vill ändra på.

- Vi har varit oacceptabelt passiva mot Östersund. Man kan absolut ligga lågt i försvarsspelet, men du måste vara smart då. Du får inte samtidigt vara passiv. För det är då du hamnar i problem. Men det jag minns mest från cupmatchen är den där disco-showen innan matchen, säger han till Sportbladet.

- Vi har visat för mycket respekt mot Östersund. De har mördat oss tre matcher i rad. En gång i cupen i våras och två gånger förra året. De har krossat oss! Vi måste våga vara lika aggressiva som vi varit de första omgångarna av allsvenskan.

Läget i Bajen-truppen är ljust inför mötet efter en tid av diverse sjukdomar.

Truppen: Ögmundur Kristinsson, Birkir Már Sævarsson, Richard Magyar, Bjørn Paulsen, Joseph Aidoo, Johan Persson, Kennedy Bakircioglu, Arnór Smárason, Fredrik Torsteinbø, Rômulo, Pa Dibba, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Marcus Degerlund, Tim Markström, Dusan Jajic, Mario Musa, Leo Bengtsson, Mats Solheim, Jiloan Hamad.

Matchen sänds på C More Sport med avspark 15:00.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-07 kl 10:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons