Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
41v

Michelsen om sparkningen: "2017 var ett uppbyggnadsår"

Foto: Bildbyrån

Jakob Michelsen fick sparken från Hammarby - trots att 2017 var ett uttalat uppbyggnadsår.
Dansken är besviken över att inte få fortsätta på uppdraget.
- Jag är säker på att det väntar en bra säsong, säger Michelsen till bold.dk.

Hammarby tog in Jakob Michelsen inför säsongen 2017. Dansken fick ett treårskontrakt och det var uttalat från klubben att han skulle få tre transferfönster på sig att bygga upp laget, det sista alltså nu i vinter.

Men under torsdagen kom beskedet att Hammarby sparkar tränaren. Michelsen är besviken över att få lämna klubben, som han känner står på en bra grund efter hans första år i Bajen.

- Jag har haft ett bra år i Stockholm framför Nordens största och bästa publik. Jag blev anställd på ett treårskontrakt, där det första året skulle användas till att bygga upp. Så jag är självklart besviken på att jag inte ska vara en del av klubben under 2018 för jag är säker på att det väntar en bra säsong, säger Michelsen till bold.dk.

- Under 2017 förmådde, trots att det var ett uppbyggnadsår, att uppnå det bästa resultatet för klubben på nio år. Det var en stor förändring i spelartruppen. Och därför svajade spelet, speciellt mot slutet då flera nyckelspelare var borta med skador.

Trots att klubben sparkat Michelsen så har dansken varma känslor för klubben efter sin tid där.

- Jag vill gärna tacka spelarna och staben för ett gott samarbete. Det är en klubb med stor potential och den hoppas jag blir förlöst.

Publicerad 2018-01-04 kl 13:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons