Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mild gjorde sitt val - Ingen Sjölund till IFK

IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild verkar ha stängt värvningsdörren efter köpet av Pär Ericsson från Gais. Det gör att Djurgårdens Daniel Sjölund inte är aktuell längre.

- Vi söker inte aktivt längre. Vi har fått in den kraft vi vill ha, säger Mild till sportsday.se.

IFK Göteborg har pekats ut som Daniel Sjölunds nya klubbadress under en tid och både Sjölund själv och IFK Göteborg har bekräftat att samtal har pågått.
Men nu ser det ut som om Sjölund får inrikta sig på en annan klubbadress.
Håkan Mild verkar ha låst värvningsdörren för den här gången.
- Vi har fått den spelare som passar oss bäst och tycker att vi har det bra förspänt med 23-24-25 spelare i vår A-trupp och ett gäng underifrån. Normalt sett är det lite fler än önskvärt men med tanke på vår skadesituation och att vi börjar redan 15 mars så...

I och med miljonvärvningen av Pär Ericsson säger Mild till Sportsday att han inte ser några fler stora värvningar framför sig innan nästa säsong börjar. Och utifrån det uttalandet kan man tolka att Daniel Sjölund inte är aktuell längre, även om efter nyår är gratis att införskaffa för Mild.

Om sjumiljonersvärvningen av Pär Ericsson säger Mild:
- Allt är relativt. Vi ville ha en spelare från ett annat allvenskt lag, en av de bästa spelarna där... så vi tycker det är en okej summa.

Publicerad 2009-12-26 kl 13:05
Annons
Annons
Annons