POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Milosevic-bud inom åtta dagar"

Åtta dagar kvar av transferfönstret - det har sett ut som att Alexander Milosevic blir kvar i AIK. Men nu avslöjar hans agent att konkreta bud kommer innan veckans slut.

- Det kommer in bud på Alexander innan fönstret stänger. Det är upp till AIK att ta ställning till det som kommer in nu, säger Milosevics agent Nenad Lukic till FotbollDirekt.se.

Från ingenstans - till rykten om Liverpool, Arsenal och Ajax. Sedan Alexander Milosevic bytte Vasalund mot AIK i vintras har han slagit igenom på ett Rekordmagasinet-artat sätt.

Efter en ryktesspäckad sommar där digniteten på intresserade klubbar blivit allt större har det mer och mer sett ut som att Milosevic ändå blir kvar i AIK.
Men med åtta dagar kvar av transferfönstret ser nu AIK återigen på allvar ut att bli av med en av årets mest spännande allsvenska talanger.

- Jag lägger mig inte i hur AIK gör, jag har fullt förtroende för att de tar rätt beslut kring Alexander. Men jag tycker inte att man behöver stressa, han är så pass bra att han förr eller senare kommer till en stor klubb.

- Jag menar, det är skillnad mot en forward som kanske gör 20 mål en säsong och sen nästa säsong så stannar målskyttet av. Alexander kommer bara bli bättre och bättre och få en stabil utveckling hela tiden.

Nenad Lukic vill inte kommentera enskilda klubbar men tror att många intresserade klubbar vill ha en så klar bild som möjligt innan de bestämmer sig.

- Liverpool tittar på varenda match, till exempel. Men när man som Alexander bara har spelat på svensk toppnivå i sex månader så är det klart att stora klubbar, ja de flesta klubbar, avvaktar. De behöver mer tid att studera honom, de måste vara säkra på honom. Så fungerar det ju.

- Och jag tycker också att det kan vara bra att vänta, men det är helt upp till AIK. Han trivs i AIK men är också beredd att lämna om det blir så.

AIK:s sportchef Jens Andersson bekräftar ett fortsatt stort intresse för Milosevic men vill varken skriva under på eller avfärda att bud ska ha kommit in eller är på väg in.

- Det får stå för honom (Lukic). Jag kommenterar inte enskilda spelare, säger AIK:s sportchef Jens Andersson till FotbollDirekt.se.

- Det är fortfarande klubbar här och tittar, varenda match. Men steget därifrån till en transfer är betydligt längre än vad folk tror. Det är väldigt mycket som ska till.

Jens Andersson vill inte heller slå fast att Milosevic blir kvar säsongen ut.

- Självklart är Alexander viktig för oss, han spelar match efter match och blir bättre och bättre. Men jag kan aldrig utesluta någonting och säga att att det är helt klart att en spelare blir kvar i klubben, det fungerar inte så.

Publicerad 2011-08-23 kl 17:11
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå