POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Milosevic med på AIK:s träningspremiär: ”Intressant spelare”

Foto: Bildbyrån

SOLNA. AIK inledde sin försäsong på Skytteholm.
Då fanns Alexander Milosevic med bland spelarna som tränade.
- En intressant spelare för oss, säger tränaren Rikard Norling till Fotbollskanalen.

Alexander Milosevic, som har en bakrund i AIK, bröt i höstas sitt avtal med engelska Championship-klubben Nottingham Forest. Efter det meddelade AIK i början av november att backen kommer att träna med laget på obestämd tid framöver.

När AIK under torsdagskvällen drog igång försäsongen inför ett stort publikuppbåd på Skytteholms IP fanns Milosevic också på plats och var med och tränade med övriga i laget.

- Han tränar med oss tills vidare, säger chefstränaren Rikard Norling till Fotbollskanalen.

Vad vet du om hans situation?
- Jag kan faktiskt inte uttala mig om det eftersom att det är Björns (Wesström, sportchef) jobb att svara på det och ”Alex” (Milosevic) är också bäst på att svara på det utifrån sitt perspektiv. Han är inte kontrakterad, men är en intressant spelare för oss som har varit här tidigare och det är det jag förhåller mig till just nu.

Milosevic har tillhört AIK i två olika omgångar. Under senaste sejouren var han bland annat med och ledde laget till SM-guld 2018. Innan dess tillhörde han klubben mellan 2011 och 2015. Efter det flyttade mittbacken utomlands och representerade under tre år klubbar i Turkiet och Tyskland innan det alltså den gången blev återkomst till AIK. Efter SM-guldet lämnade mittbacken vid kontraktets slut för flytt till Nottingham.

Publicerad 2020-01-09 kl 19:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå