POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Milosevics agent lugnar AIK-fans: "Borde stanna minst ett år"

Allt fler och större klubbar visar intresse för Alexander Milosevic. Men hans agent sätter nu ner foten.
- Alexander borde stanna i AIK i minst ett år till, säger Nenad Lukic.

Rykteskarusellen snurrar allt snabbare kring Alexander Milosevic.
AIK:s 19-årige mittbackslöfte var så sent som i januari en division 1-spelare - nu kopplas Milosevic samman med Arsenal, Liverpool och Werder Bremen. Men Milosevics agent Nenad Lukic sitter still i båten, och går så långt som att avråda AIK från en försäljning.

- Pengar är helt ointressant här. AIK kan sälja honom för 100 000, de kan sälja honom för 100 miljoner, säger Lukic till FotbollDirekt.se.

- Så länge det blir ett bra steg för Alex så är jag nöjd. Och de klubbar det snackas om... det är klart att det är alldeles för tidigt. Alexander kommer att spela i en stor europeisk klubb om några år, men inte ännu.

Nenad Lukic har fått ta emot allt fler telefonsamtal, så många att han nu lämnat över allt till AIK. Någon marknadsföring av Milosevic behövs inte.

- Nej, och jag har aldrig försökt marknadsföra honom heller. Jag vet ärligt talat ingenting om hur läget är just nu. Jag har lämnat allt till AIK, det är deras spelare och han har kontrakt i fyra år till. Jag litar helt och fullt på att Jens Andersson och de andra tar ett bra beslut.

Lukic har tidigare påtalat vilket mod AIK visat som vågade satsa på en oprövad division 1-spelare, och hoppas att Solnaklubben också tar ansvar för Milosevics fortsatta utveckling.

- Han borde stanna minst ett år till. Herregud, han har en vår i allsvenskan. Om det nu skulle visa sig att AIK plötsligt får ett jättebud... så visst, jag förstår att de får svårt att säga nej. Men jag både hoppas och tror att de tar hänsyn till Alexander och kan stå emot i så fall.

- Alexander vill också vinna något här hemma innan han lämnar, ge något tillbaka till AIK. Det är en klok kille och det är fantastiskt hur fokuserad han är trots alla spekulationer. Arsenal och Liverpool... det skulle vara svårt att sitta still när sådana klubbar visar intresse, men han klarar av det.

Publicerad 2011-06-29 kl 12:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå