Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mittfältare från division I till Djurgården

Djurgården har gjort klart med Dan Burlin från Skellefteå FF i division I. Den 28-årige mittfältaren lånas in säsongen ut och väntas bli spelklar till nästa match.

- Det är en karaktärsspelare, en spelare likt Jonson, Dahlberg och Johannesson vill vinna matcher och som blir irriterad om det inte är ordentlig fart på träningarna, säger Djurgårdens sportchef Göran Aral till klubbens hemsida.

FotbollDirekt.se skrev igår att Dan Burlin från Skellefteå FF skulle provträna med Djurgården den närmaste veckan. Nu står det klart att klubben istället lånar in mittfältaren säsongen ut.
- Det här känns riktigt roligt, en kul chans att få vid min ålder. Man kan väl säga att jag är en spelande mittfältare, jag gillar att hitta kreativa lösningar. Målet är självklart att få speltid och att kunna hjälpa Djurgården att skaffa sig en trygg placering, säger Dan Burlin.

Sedan tidigare finns redan en spelare med förflutet i Skellefteå FF. Försvararen Petter Gustavsson värvades inför säsongen till Stockholmsklubben och har endast gott att säga om klubbens senaste tillskott.
- Han är en spelskicklig fotbollsspelare som är teknisk och duktig offensivt. Det är dessutom en väldigt trevlig och social kille, en riktig stämningshöjare, säger Petter Gustafsson.

Publicerad 2009-07-24 kl 08:49
Annons
Annons
Annons