POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Mittfältare och PL-meriterad målvakt provtränar med AIK

Foto: Bildbyrån

AIK kommer gästas av två spelare som kommer provträna med klubben.
Det handlar om danske målvakten Jakob Haugaard och finländaren Rasmus Schüller, skriver klubben på sin hemsida.

Duon kommer att delta i den gemensamma träningen med laget den närmsta tiden. Jakob Haugaard är målvakt och har under sin karriär spelat i klubbar som FC Midtjylland, Wigan och nu senast har 27-åringen representerat Stoke City. Den andra april 2016 kom också Premier League-debuten mot Swansea City, en match som slutade 2-2.

Dessutom kommer den 28-årige mittfältaren Rasmus Schüller också träna med AIK. Finländaren har tidigare representerat en svensk klubb, nämligen BK Häcken där han under säsongen 2016 spelade 18 matcher och gjorde ett mål i allsvenskan.

Senast tillhörde han Minnesota United som i slutet av oktober deklarerade att man inte hade för avsikt att förlänga kontraktet.

- Några saker som sker nu under eftersäsongen med start idag är att vi dels tar hem de spelare som varit utlånade under året. På så sätt kan vi se deras utveckling i vår egen miljö vilket är en del av processen att sätta truppen för våren 2020. Vi kommer också att fortsätta inventera en extern målvakt vilket även det är en del av processen att se vilka möjligheter som finns inför nästa säsong. Vi har mottagit en fråga från Rasmus Schüller om att få träna med AIK, vi känner honom bara som motståndare sedan tidigare och nu får vi en möjlighet att förutsättningslöst lära känna honom i vår egen verksamhet, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

Dessutom är två andra spelare tillbaka i klubben efter utlåningar, det handlar om Christos Gravius som är tillbaka från Degerfors i superettan och Adam Ben Lamin, senast utlånad till Göteborgsklubben Utsiktens BK.

Publicerad 2019-11-05 kl 12:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå