POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Mittfältsbekymmer i Häcken - duon dras med skador

Foto: Bildbyrån

GÖTEBORG. Alexander Faltsetas och Mohammed Abubakari går en kamp mot klockan.
Hinner skadorna läka innan premiären?
- Ingen är borträknad, säger Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian.

Konstgräs i normala fall. Under onsdagen klev Häcken dock ut på gräs för att känna på underlaget inför den allsvenska premiären mot AIK på Friends Arena.

- Jag tycker att planen var helt okej i dag och jag tror att det är mindre skillnad mellan den här och Friends än vad det är mellan Friends och konstgräs, konstaterar tränaren Mikael Stahre.

I stort sett hela truppen kunde gå för fullt under passet som innehöll mycket spel elva mot elva.

Innermittfältarna Mohammed Abubakari och Alexander Faltsetas, givna under försäsongen, dras dock med skadeproblem och körde därför på egen hand.

Vad gäller Faltsetas så rör det sig fortfarande om den fotskada han ådrog sig mot Östersund i svenska cupen. För Abubakaris del är problemet en liten blödning i låret.

- Faltsetas stegrade i sin rehab i dag. Det går åt rätt håll. "Momo" hölls inne som säkerhetsåtgärd, säger sjukgymnast Patrik Ghazarian.

Kommer ingen av de två till spel mot AIK kan Gustav Berggren och Rasmus Lindgren, mittback i vanliga fall, vara tänkbara ersättare. Båda tränade i innermittfältspositioner under onsdagen.

Förutom Faltsetas och Abubakari fanns varken Kari Arkivuo (landslagsuppdrag) eller nye Juhani Ojala med ute på gräset. I mittbackens fall handlar det om försiktighet och noggrannhet i belastningen av den vad som tidigare har krånglat. 

Häcken hoppas att alla småskadade spelare ska vara redo till premiären.

- Ingen är borträknad inför söndag, påpekar sjukgymnast Patrik Ghazarian.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-29 kl 13:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå