Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mjällby-anfallare på sjukhus efter bakslag: "Fruktansvärt"

Allsvenskan

Mjällby-anfallaren Erik Pärsson ligger på sjukhus, enligt Kristianstadsbladet.
Anledningen är att anfallaren opererat sig för en infektion i knäet.
- Det har varit fruktansvärt, säger han till tidningen.

Foto: Bildbyrån.

I somras vände Erik Pärsson, 25, tillbaka till svensk fotboll efter att ha tillbringat ett halvår i OFI Kreta. Ny klubbadress för anfallaren blev Mjällby AIF som tog klivet upp i allsvenskan och Pärsson fick gott om speltid under hösten. Men med bara några få omgångar kvar var olyckan framme för honom. Han slet av korsbandet.

I början av november opererades han för knäskadan, men anfallaren har nu drabbats av ett bakslag.

”Pga av olika anledningar så har min rehab blivit kraftigt försenad då min första operation inte gick som den skulle. Fruktansvärt besked att få men allt har en mening antar jag. Skriver detta med gråt i halsen då ingen förtjänar genomgå det jag gått igenom. Men man blir alltid starkare på ett eller annat sätt. Bara glad jag har så fina människor runt mig”, skrev han i ett inlägg på Instagram.

ANNONS

För Kristianstadsbladet utvecklar Erik Pärsson vad det rör sig om för typ att komplikation. 25-åringen, som ligger inlagd på sjukhus enligt tidningen, berättar att han opererats för en infektion i ett sår i knäet. Han är däremot inte nöjd med hur bakslaget har han hanterats. Redan för två veckor sedan ska han åkt in till sjukhus för att kolla upp såret, men då fått besked om att man inte trodde att det var en infektion.

- Det har varit fruktansvärt, säger Pärsson till Kristianstadsbladet.

Vidare tycker anfallaren att det är frustrerande att den tiden han lagt på rehabträning inte har varit till någon större nytta.

- Jag är bara irriterad över att de inte kunde se det för två veckor sedan, det är det som stör mig. Och att det gått en massa tid utan att få besked och sedan plötsligt få kastat mig i ansiktet att det blir operation.

ANNONS
Publicerad 2019-12-04 kl 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto