Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby bekräftar jätteläge med Linderoth

Mjällby bekräftar intensiva samtal med förre landslagsstjärnan Tobias Linderoth. Förhoppningarna är stora om att stjärnan blir klar under sommaren.

- Det är klart som tusan att vi pratar med Tobias. Vi har stora förhoppningar och står med öppna armar och väntar på hans beslut, säger Mjällbys sportchef Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se och fortsätter lurigt:

- Men om Tobias har oss som förstaalternativ?, det måste få komma i från honom själv. Men det är klart att vi har haft och har en bra dialog med honom.

Mjällbys vår har visat att nykomlingen har kapacitet för att vara med om en medalj.
Och efter en intervju i Kristianstadsbladet i går växer nu förhoppningarna om Tobias Linderoth i Mjällby under höstsäsongen.
Det tidigare Galatasaray-proffset avslöjar i den artikeln att han och familjen på allvar letar mark för att bygga hus i Hällevik-området.

- Han står i valet och kvalet, vi får se, fortsätter Mjällbys sportchef och slår bestämt fast:
- Han skulle starkt kunna hjälpa oss att skriva historia genom att etablera Mjällby i allsvenskan, även om det ju inte längre bara handlar om att klara sig kvar - fyra som vi är så kan vi ju lyckas ta en topplacering.

Men att en omfattande ekonomisk affär krävs med hjälp av extern finansiell hjälp, det tonar Thomas A Borstam ner.

- Det är nog mer mjuka värden än pengar som gäller för Tobias. Men vi tror han tycker om den satsning som vi har gjort och lyckats med så här långt.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-05-29 kl 17:35
Annons
Annons
Annons