POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Mjällby blir provspelande koloni

Moestafa El Kabirs ersättare söks på bred front. Mjällby tar inga risker och öppnar nu för en kvartett provspelare under juni månad.

- Ja, tre-fyra provspelare kan bli aktuella. Vi har ju Craig Foster som redan är känd men vi jobbar med många fler spännande alternativ, avslöjar Mjällbys sportchef Thomas A Borstam för FotbollDirekt.se.

Den 19-årige jamaicanske anfallaren är med andra ord inte ensam kandidat till titeln; ''Den nye Moestafa el Kabir'' - holländaren som lårskadade sig senast och gjort sin sista match för Mjällby och nu flyttar till serie A och Cagliari.

Inte ens det att Foster gjort så många som 15 mål den här säsongen i Jamaicas högstaliga räcker för Mjällby - dels vill Blekingeklubben se honom på plats - men vill också se fler namn - innan slutgiltigt beslut tas om Foster.

- Vi har många fler namn på gång som kommer att presenteras under nästa vecka. Vi får se exakt hur många - det beror ju på hur intressanta vi känner att de första namnen blir. Men det blir minst tre-fyra stycken jämte Foster.

- Craig Foster är spännande men jag har inte sett honom live, betonar Mjällbys sportchef.

- Och vi kommer inte att låsa oss vid enbart hans namn. Det blir viktigt för oss att se så många som möjligt och det är viktigt att vi får göra det i vår miljö.

Publicerad 2011-05-30 kl 14:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå