Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby lägger locket på om Linderoth

Elfsborg gick på torsdagskvällen ut med uppgifterna om att Tobias Linderoth är aktuell för en hemflytt i januari. Mjällby väljer tillsvidare att ligga lågt.

- Det där beslutet ligger helt och hos Tobias. När han bestämmer sig för att flytta hem till Sverige så kommer han säkert att ha en bild över var han vill spela i Sverige, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till FotbollDirekt.se.

Elfsborgs sportchef Stefan Andréasson säger sig ha pratat kontinuerligt med Linderoth. Har ni själva varit i kontakt med honom den senaste tiden?
- Det där är något jag inte vill kommentera, säger Martinsson.

Martinsson har tidigare sagt att både Tobias Linderoth och Christian "Chippen" Wilhelmsson vore drömvärvningar till klubben, då båda har stark anknytning till densamma.
- Vi har ett antal nyförvärv som vi diskuterar med. Det är både etablerade allsvenska spelare och mindre etablerade sådana. Men det är inget som kommer att presenteras varken idag eller i morgon, utan vi kommer inte att förhasta oss, utan det kommer att vara ett väl förankrat beslut. Vi känner att vi heller inte har någon panik att hitta nya spelare, säger Martinsson till FotbollDirekt.

Publicerad 2009-11-20 kl 11:07
Annons
Annons
Annons