POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby mot drömlösning: ''70-30 att El Kabir stannar''

Inga konkreta bud. Inga förhandlingar. Mjällbys höga prislapp ser ut att stoppa Mostapha El Kabir i pågående januari-fönster.
- Det känns som att det är 70-30 på att han stannar, säger Mjällbys ordförande.

- Visst är det 14 dagar kvar men jag börjar känna mig ganska lugn, fortsätter Mjällbys Jörgen Martinsson för FotbollDirekt.se.

Mjällby har sedan länge - enligt insatta källor - bestämt sig för en affär i 20-miljonersklassen för att släppa Mostapha El Kabir.
Det tillsammans med att den afrikanske anfallaren saknar ett EU-pass har troligen fått många utländska klubbar att backa och nu har halva tiden av pågående transferfönster runnit i väg.

- Vi har ju dagligen kontakt med utländska agenter som vill placera honom i än den ena, än den andra klubben - men det finns inte det minsta konkret eller det minsta av förhandlingar med någon, avslöjar Mjällbys ordförande.

Men den torka som så överraskande uppstått kring en av allsvenskans absolut bästa spelare lär likväl som allra mest ha att göra med Mjällbys hårda affärsmässiga linje.
Den allsvenska sensationen har bestämt sig för att göra allt för att få omkring 20 miljoner.

Men den summan ses inte som ett tak för Blekingeklubben som med en El Kabir-vår i klass med som bäst förra säsongen kan ha en ännu större affär på gång i augusti-fönstret.

- Det skulle inte skada, vare sig för oss eller honom om han stannar fram till sommaren. Vi har ju idén klar för oss vad han ska kosta och exakt vad det handlar om har agenter som hört av sig fått klart för sig, säger Jörgen Martinsson.
- Hade vi velat slumpa i väg honom hade vi kunnat göra det - inga problem alls - men så kommer det inte att bli och Mostapha själv vill inte heller bli bortslumpad.

Publicerad 2011-01-17 kl 13:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå