Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby nobbar bud på El Kabir

Mostapha El Kabir var på väg att träffa en utländsk klubb i helgen - men fick inte klartecken i från Mjällby. Den allsvenska tabellesexan har fått flera bud på stjärnan men än så länge valt att nobba allt.

- I dag är det två klubbar det står mellan och vi har fått in flera bud men än så länge inget som vi anser är tillräckligt, avslöjar Mjällbys sportchef Thomas A Borstam för FotbollDirekt.se.

- Och han träffade inte den här klubben i helgen som det var sagt. Det måste känna rätt för både oss och spelaren och det gjorde det inte. Men vi hoppas och tror på en affär. Vi vill ju att det ska bli bra för Mostapha.

Mostapha El Kabir är Silly Seasons mest omskrivna spelare så här långt.
Antalet pressklipp om den holländska stjärnan överstiger vida någon annan allsvensk spelare men ännu är alltså ingenting klart och det kan dröja fram till årsskiftet innan Mjällby får det pris klubben vill ha.

Blekingeklubben har allt sedan El Kabirs succé satte fart på allvar i somras bestämt sig för att göra allt för räkna hem en 20-miljonersaffär.
- Nu finns det ju ingen prislista man kan gå efter när man ska sälja spelare. Men så bra spelare han är så vet vi på ett ungefär vad han ska kosta - så visst kan man säga att vi på sätt och vis bestämt oss för vad vi vill ha för honom.

Något klubbnamn finns ännu inte att ta på. Men att intresset är tydligt konkret och att det ligger saker i luften - det är tydligt. Desto mer har Mjällby på det viset bestämt sig för att inte skynda fram - allt för att inte begå några misstag.
- Ja, vi tänker inte stressa. Det här kan ta en månad till. Vi ska låta det här gå långsamt och kommer att bestämma takten. Men samtidigt är det inte bara oss det handlar om - det här ska ju bli bra för två parter.

Hur ser du på det massmediala trycket - är det en speciell situation att vara i?
- Det är klart att det är. Det här är ingenting vi är vana vid. Men det är bara att lära sig och förhoppningsvis kommer vi att vara i den här situationen många gånger till under åren som kommer.

- Men visst är det nytt för oss att vara så påpassade som vi är, det gäller att ha lite mer is i magen än vad vi varit vana vid.

Publicerad 2010-11-30 kl 20:08
Annons
Annons
Annons