Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mjällby räknar med Grahn - satt hög prislapp

Tobias Grahn har rapporterats vara på väg till Elfsborg. Men Mjällby ger inte upp stjärnan och vill ha minst fem miljoner för att sälja.
- Jag tror han stannar men om han skulle lämna oss så är det en av allsvenskans bästa spelare det handlar om så då kommer han att kosta.

Uppgifterna om Elfsborg kom för en dryg vecka sedan från Fotbolls-Expressen.
Boråsklubben uppgavs vara mitt uppe i ett försök att köpa loss Grahn och huvudpersonen själv visade öppet att han inte uteslöt en övergång. Men för att Elfsborg ska lyckas driva igenom en affär så krävs stora pengar.

Nykomlingen skräms inte av uppgifterna och tror inte att Tobias Grahn, 30, är på väg att försvinna.
Inte så att Grahn kan räkna med en högre lön men, enligt vad FotbollDirekt.se erfar, så vill Mjällby ha i storleksordningen fem miljoner kronor för att bryta Grahns kontrakt som gäller i två år till.

- Jag vill inte kommentera vilka pengar det skulle kunna handla om men med tanke på att det är en av allsvenskans bästa spelare vi skulle behöva ersätta - om han försvinner - så är det klart att vi måste få betalt därefter, säger Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

- Men jag tror inte han lämnar oss. Vi kommer mycket bra överens och jag vet att han trivs. Han har gjort oerhört stor nytta för oss den här säsongen. Jag tror det ska mycket till för att han ska lämna oss.

Är ni beredda att gå längre lönemässigt för att konkurrera ännu bättre om Tobias?
-
Nej, vi kan inte göra det. Vi har inte utrymme för det. Det kontrakt han är det som gäller.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-11-14 kl 15:08
Annons
Annons
Annons