Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MJÄLLBY

Hamrén varnar Mjällby: "Går inte att överprestera hur länge som helst"

Mjällby har etablerat sig i allsvenskan – men förbundskapten Erik Hamrén varnar för att sagan snart kan ta slut.

- Får de inte mer resurser hinner verkligheten ikapp, säger han.

Det är Kristianstadsbladet som intervjuat Hamrén i samband med dennes besök på Strandvallen. Landslagstränaren var på plats för att se matchen mot Malmö och efteråt berättar han om sina intryck av Blekingeklubben.

– Jag är imponerad av de resultat som Mjällby nått i år och vad man kan göra med små resurser i allsvenskan, det har man gjort väldigt bra, säger Hamrén till Kristianstadsbladet.

– Just nu så överpresterar man i allvenskan och gör ett fantastiskt arbete. Men jag har varit i småklubbar som legat i toppen av allsvenskan. Det går några år, men till slut blir det svårt att fortsätta prestera på den nivån.

Hamrén anser att Mjällby måste växa för att ha en chans att utmana fotbollsetablissemanget på sikt, annars blir det nästan omöjligt att stanna i allsvenskan.

– När jag var i Örgryte så låg vi i topp sex år i rad med en liten ekonomi. Men det är tyvärr så att om man inte får mer resurser så hinner verkligheten ikapp. Man kan överprestera som Mjällby men det går inte år efter år, säger Hamrén.

Publicerad 2013-05-18 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons