POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Mjällbys tunga smäll - stjärnan skadad och riskerar operation

Mjällbys mittfältare Patrick Osiako är hälskadad. Vill det sig illa kan han tvingas till operation.
- Det kan utvecklas till hälsporre som man måste operera om det går så långt, säger Mjällbys assisterande tränare Anders Torstensson.

Mjällby har två raka förluster i allsvenskan. Här kommer nästa smäll - lagets nyckelspelare Patrick Osiako är hälskadad.

- Han har gjort ett genomtramp i hälen hela vintern, ett rätt rejält sånt. Det kan ju utvecklas till hälsporre som man måste operera om det går så långt, säger Anders Torstensson och fortsätter:

- Han har mer eller mindre inte klarat av att träna ordentligt på hela våren, med undantag för de två sista veckorna. Men han är fortfarande känslig i hälen, han kan köra två pass men då måste han stå över det tredje.

Mjällbys sjukgymnast Mats Book:
- Han har fått inflammation vid hälbenet. Han har fått ett litet bakslag. Det blev lite plötsligt, men vi vill veta varför det har blivit sämre igen.

Patrick Osiako är förkrossad över att inte kunna spela. Och han anser att laget saknar honom.
- Jag är väldigt ledsen över att se laget spela utan mig. De spelar inte bra. De behöver mig. Jag är en av lagets nyckelspelare. Jag behöver bli skadefri och spela bra eftersom det här är mitt sista år, mitt kontrakt går ut, säger Osiako efter dagens läkarbesök.

- Jag har precis fått laserbehandling, just nu är det inte så bra. I morgon ska jag göra en ultraljudsundersökning, efter det vet vi vad jag ska göra, säger han.

Vad tycker du om innermittfältet utan dig?
- Pavel Zavadil är en väldigt bra spelare, och det är Tobias Grahn också. Men Pavel är ny i laget och de förstår inte varandra lika bra som jag och Tobias gör. Båda tycker om att gå framåt, och därför saknar de mig. Jag ger laget balans. När Tobias går framåt då stannar jag kvar, vi känner varandra bra.

Publicerad 2011-04-11 kl 14:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå