Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Molde inte aktuellt för Eikrem: ”Malmöspelare i ett år till”

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Magnus Wolff Eikrem vill stanna i Malmö FF, om det inte kommer in ett bra bud. Han ser dock inte en flytt tillbaka till Molde som aktuellt.

Enligt Expressen så har Molde FK visat intresse för att ta tillbaka Magnus Wolff Eikrem. Han själv kommenterade de uppgifterna efter segern mot Hammarby (3-0), där han satt skadad på läktaren. 

- Det har jag inte hört något om.

På frågan från Expressen om Molde skulle vara aktuellt i vinter så gav han det enkla svaret ”Nej”. Han ville inte prata om sin kontraktssituation, med utgående 2017, men säger att han ser sig i Malmö FF nästa år.

- Ja, det tror jag.

- Nu är jag Malmöspelare i ett år till, sedan får vi se.

Han reserverar sig dock för om det kommer in ett tillräckligt bra bud. Wolff Eikrem (4 mål plus 15 assist) blev nämligen delad segrare i den allsvenska poängligan, ihop med John Owoeri (17+2). Detta trots att Wolff Eikrem började säsongen som bänkad och avslutade som skadad. 

På sina 3508 allsvenska minuter i Malmö FF under 2015 och 2016 har han totalt gjort elva mål och 24 assist, vilket ger ett snitt på en poäng var hundrade minut. 

Annars avslutade han säsongen som skadad, även om han hade kunnat hoppa in idag om det hade varit helt nödvändigt. Han gillar det han såg av de unga spelarna som kom in istället.

- Oavsett vem som har varit borta så har det alltid varit någon som kommit in och varit nästan lika bra eller lika bra.

- De unga talangerna vi har... Svanberg var helt fantastisk, sedan kommer Teddy (Bergqvist) och alla andra. Jag är väldigt imponerad. Det kommer nya hela tiden, vi äldre måste vara på tårna.  

Se höjdpunkterna från MFF:s seger över Hammarby i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-07 kl 08:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER