Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Molins: "Hösten har kommit redan"

3-0 mot Örebro. Imponerande så det förslår men Malmöspelarna och deras supportrar får inte sväva iväg. En av målgörarna, Guillermo Molins manar till lugn.

- Vi ska inte sväva iväg än. Forstätter vi så här i tio matcher till, då kan vi börja snacka men nu gäller det att jobba hårt, säger Molins till FotbollDirekt.se.

Örebro, topplag förra säsongen och även den här säsongen tippat att tillhöra lagen som till och med kan utmana om SM-guldet med lite flyt, hade inte skuggan av en chans på Swedbank Stadion. Michael Almebäck skickade visserligen boll i ribban men det var mer slumpens skördar än något riktigt giftigt.

Nej, snarare var det Malmö som imponerade stort med sitt fina spel.
- Jag tycker vi spelade bra och det viktiga är att vi håller uppe spelet. Det kändes annars rätt lugnt och aldrig någon större fara, säger Molins.

Han gjorde själv Malmös sista mål efter att Agon Mehmeti gjort de två första.
- Jag fick en bra passning av Daniel Larsson. Jag kom förbi backen som glidtacklades, hade den inte suttit hade jag väl blivit halshuggen av lagkamraterna (skratt).

Elfsborgs 6-0 mot Halmstad var minst sagt imponerande men Malmö skickade en kraftig signal att laget också blir att räkna med på allvar.
- Det tycker jag. Det såg väldigt bra ut för vår del. Nu såg inte jag Elfsborgs match igår men vi spelade i alla fall bra.

- Vi har börjat hösten redan nu. Den kom tidigt i år, säger Molins och syftar på att Malmö de senaste säsongerna har spelat så här fint först i september.

Publicerad 2010-03-23 kl 22:42
Annons
Annons
Annons