Molins om sin heta skottfot: "Brinner just nu"

Guillermo Molins satte punkt för MFF:s måltorka. Och som han gjorde det. Molins nöjde sig inte med ett drömmål - han gjorde två och sänkte Örebro på egen hand.

- Två jättefina mål. Det är sådana grejer man inte kan göra något åt, säger en lätt uppgiven Sixten Boström till Canal Plus om målen.

Ja, Malmös 347 minuter långa måltorka kunde knappast få en finare avslutning. Två mörsare i den högre skolan av Guillermo Molins - det var inga skitmål som avgjorde mot Örebro. När Molins får den högst berättigade frågan om han har ont i sin hårdskjutande högerfot svarar han:

- Ja, den brinner just nu, jag vet inte vad som händer (skratt).

Molins första mål punkterade inte bara måltorkan för MFF - de kom i ett läge där Örebro fått matchen dit de ville. Efter stort spelövertag för MFF hade ÖSK överraskande tagit ledningen genom Valdet Rama i slutet av första halvlek.

- Jag är nöjd med vår insats, vi följde den plan vi satt upp innan matchen, förklarar Sixten Boström.

Och som sagt, distanspärlor som de Molins slog till med är svåra att försvara sig mot. Efter mittfältsstjärnans andra mål blev det lite av en skottfest, då Jiloan Hamad också ville pröva distanslyckan. Siffrorna stannade vid dock 2-1 och en skön seger för MFF.

Publicerad 2011-05-15 kl 16:21