POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Molins pressar MFF: "De får komma med något jag trivs med"

Malmö FF:s guldklimp Guillermo Molins har bara ett år kvar på sitt kontrakt. Förhandlingarna med skåningarna om ett nytt går dock trögt.

- Det är upp till MFF om vi ska snacka mer. Jag är på väg att fullfölja mitt tredje kontrakt och då får de komma med något jag kan trivas med. Det hoppas jag alla förstår, säger Molins till Sydsvenskan.

Det är drygt två veckor kvar till transferfönstret stänger och det svala intresset kring Guillermo Molins gör att han ser ut att vara kvar i MFF åtminstone under våren.
Och skulle han ändå säljas kommer Malmö inte att få lika mycket pengar om han hade haft mer än det år han kvar på kontraktet.

Efter den här säsongen kan han dessutom lämna skåningarna gratis - så klubben borde vara angelägen om att förlänga med Molins om man vill få ut pengar för sin guldklimp.
Han har dock själv betonat flera gånger att han inte vill lämna som Bosman, utan att Malmö ska få pengar för honom.

- Det ska kännas helt rätt när jag går, säger Molins och bekräftar att han tackat nej till intresseförfrågningar från italienska klubbar.

Vårsäsongen ser ut att bli ljusblå för Molins och han själv känner ingen panik över att lämna redan under detta transferfönster.
- Det har både för- och nackdelar att flytta i de olika perioderna. Fördelen att gå på sommaren är att man kommer in i ett lag där alla börjar från samma förutsättningar, nu under vinterfönstret är vi svenskar inte i toppform.

Publicerad 2011-01-14 kl 09:35
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå